Informatie
3134
page-template-default,page,page-id-3134,bridge-core-3.0.5,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3477

Mijn naam is Ilse Krougman. Na mijn eerste balletles vertelde ik mijn moeder ” Ik wil later dansjuf worden.” Dromen die je uitspreekt worden werkelijkheid. Na de Havo voor muziek en dans (Codarts) ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en heb daar mijn bachelor in Dance and Education behaald. Inmiddels ben ik 17 jaar werkzaam als dansdocent en danscoach.

Ik ben Nathalie Mataheru-Krougman. Vroeger wilde ik chirurg of danseres worden, maar in de vierde van het voortgezet onderwijs gaf ik mijn eerste dansles en was ik verkocht. Ik ben docent dans gaan studeren, na de dansacademie heb ik ook mijn bachelor Social work behaald. Inmiddels geef ik ruim 20 jaar les in balletscholen, het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Naast dat wij zussen zijn delen wij ook dezelfde liefde en passie voor dans. Van jongs af aan zit dans in ons hart, we willen en kunnen niet zonder. Dans is ‘a way of living’. Wanneer wij dansen voelen wij ons gelukkig. Ditzelfde gevoel willen wij onze leerlingen laten ervaren.

Nathalie en Ilse